NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست هاویدیوAfricanews
Loader
ما را پیدا کنید
FlipboardInstagramLinkedinTelegram
آگهی

دو کارمند سفارت اسرائیل در تیراندازی در نزدیکی موزه یهودیان واشنگتن کشته شدند

تیراندازی در نزدیکی موزه یهودیان در واشنگتن
تیراندازی در نزدیکی موزه یهودیان در واشنگتن Copyright AP/AP
Copyright AP/AP
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار به روز شده در
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

بنابر اعلام مقامات و رسانه‌ها، دو کارمند سفارت اسرائیل در جریان تیراندازی شامگاه چهارشنبه در نزدیکی موزه یهودیان واشنگتن کشته شدند.

آگهی

سفارت اسرائیل در واشنگتن هویت دو کارمند کشته شده خود را یارون لیشینسکی، شهروند اسرائیل، و سارا میلگریم، کارمند آمریکایی سفارت این کشور در آمریکا اعلام کرده است.

پیش از این رویترز در گزارشی نوشت یک مرد و یک زن در شمال‌غربی واشنگتن و نزدیکی موزه یهود، دفتر اف‌بی‌آی و دفتر دادستانی ایالات متحده هدف گلوله قرار گرفته و کشته شدند.

کریستی نوئم، وزیر امنیت داخلی آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دو کارمند سفارت اسرائیل امشب بی‌دلیل و به طرز فجیعی در نزدیکی موزه یهود در واشنگتن کشته شدند.»

گیدون سعار، وزیر خارجه اسرائیل نیز خبر داد که درباره حمله به کارکنان سفارت این کشور در واشنگتن با مقامات آمریکایی در تماس است.

کش پاتل، رئیس اف‌بی‌آی، اعلام کرد که او و تیمش گزارش‌هایی درباره این تیراندازی دریافت کرده‌اند.

آقای پاتل گفت: «با اداره پلیس واشنگتن در حال همکاری و پیگیری ماجرا هستیم، در حال حاضر، لطفا برای قربانیان و خانواده‌هایشان دعا کنید.»

نتنیاهو دستور افزایش تمهیدات امنیتی در همه نمایندگی‌های این کشور را صادر کرد

در پی تیراندازی در نزدیکی موزه یهودیان در واشنگتن، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل دستور افزایش تمهیدات امنیتی در همه نمایندگی‌های این کشور در سراسر جهان را صادر کرد.

او تیراندازی در نزدیکی موزه یهودیان در واشنگتن را «بهای وحشتناک یهودستیزی و تحریکات وحشیانه علیه اسرائیل» دانست.

به اینستاگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

نخستین اطلاعات از عامل تیراندازی در مقابل مرکز یهودیان در واشنگتن

رئیس پلیس واشنگتن اعلام کرد فردی به نام «الیاس رودریگز» پس از نزدیک شدن به قربانیان که همراه دو نفر دیگر بودند، به سوی آن‌ها تیراندازی کرده است.

به گفته پاملا اسمیت، رئیس پلیس واشنگتن، فرد مهاجم که در بازداشت به سر می‌برد، فریاد می‌زده است: «فلسطین را آزاد کنید.» او گفت که فرد مظنون به تیراندازی ۳۰ ساله و اهل شیکاگو است.

آن طور که گزارش شده دو قربانی پس از حضور در یک برنامه در موزه یهودیان واشنگتن، در حال ترک محل بودند که هدف تیراندازی قرار گرفتند.

موزه یهودیان در واشنگتن مانند بسیاری از مؤسسات یهودی دیگر در آمریکا، با چالش‌های امنیتی مواجه بوده است.

دنی دانون، سفیر اسرائیل در سازمان ملل، این تیراندازی را «اقدامی پلید و یک حمله تروریستی یهودستیزانه» خواند.

او در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «هدف قرار دادن دیپلمات‌ها و جامعه یهود، عبور از خط قرمز است. ما اطمینان داریم که مقام‌های آمریکایی با قاطعیت با عاملان این جنایت برخورد خواهند کرد.»

پم باندی، دادستان کل، و جِنین پیرو، دادستان ناحیه کلمبیا، در صحنه تیراندازی حضور داشتند.

پلیس آمریکا اعلام کرده که در حال تحقیق درباره انگیزه و عاملان این قتل است.

واکنش سریع ترامپ به کشته شدن دو کارمند سفارت اسرائیل در واشنگتن

در پی این تیراندازی، روسای جمهور آمریکا و اسرائیل و دیگر مقامات ارشد این دو کشور این «قتل‌ها و یهودستیزی» را محکوم کردند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در شبکه اجتماعی خود «تروث» نوشت: «این قتل‌های وحشتناک در واشنگتن که به‌وضوح ریشه در یهودستیزی دارند، باید فوراً متوقف شوند! نفرت و افراط‌گرایی جایی در آمریکا ندارند.»

او در ادامه به خانواده‌های قربانیان تسلیت گفت و نوشت: «بسیار اندوهناک است که چنین اتفاقاتی ممکن است رخ دهند! خداوند همگی شما را در پناه خود نگه دارد!»

اسحاق هرتزوگ، رئیس‌جمهور اسرائیل نیز در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «من از دیدن صحنه‌های رخ‌داده در واشنگتن به‌شدت اندوهگین و متأثر هستم. این اقدام نفرت‌انگیز و مشمئزکننده، جلوه‌ای آشکار از یهودستیزی است که جان دو کارمند جوان سفارت اسرائیل را گرفته است.»

او در ادامه نوشت: «آمریکا و اسرائیل در دفاع از شهروندان خود و ارزش‌های مشترکشان، متحد باقی خواهند ماند. ترور و نفرت هرگز ما را نخواهند شکست.»

رفتن به میانبرهای دسترسی
هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

افزایش چشمگیر یهودستیزی در اروپا و جهان

تصمیم جدید دولت آمریکا: شبکه‌های اجتماعی متقاضیان ویزا از نظر «رفتار یهودی‌ستیزانه» بررسی می‌شود

هشدار نسبت به افزایش ۲۰ برابری یهودی‌ستیزی و «آغاز پایان» حضور یهودیان در اروپا در سال ۲۰۲۵