بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مجید جلالی پست‌هایش را تحویل داد

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 28 اردیبهشت 1404 | 15:37

به نظر می رسد مجید جلالی از فدراسیون فوتبال خداحافظی کرده است

به گزارش خبرورزشی، رییس کمیته فنی و توسعه فدراسیون فوتبال امروز کناره گیری اش را از این سمت به فدراسیون فوتبال ابلاغ کرد.

مجید جلالی پس از حذف تیم‌های نوجوانان و جوانان تحت فشار زیادی قرار داشت، چرا که متولی اصلی تیم های پایه در فدراسیون فوتبال محسوب می شد، او امروز از سمت خود استعفا کرد. این مربی با سابقه فوتبال ایران امروز استعفایش را به رییس فدراسیون رساند و اکنون باید منتظر تایید مهدی تاج برای واگذاری این سمت به فرد دیگری باشد.  

هنوز مشخص نیست تصمیم تاج برای این موضوع چه خواهد بود اما منابع مختلف، کناره گیری جلالی از ریاست کمیته فنی فدراسیون را تایید کرده اند و باید دید نظر امیر قلعه نویی در این زمینه چیست. چرا که شنیده می شد او از عوامل اصلی انتخاب آقا مجید در این سمت و پست گرفتنش در فدراسیون بود!

بیشتر بخوانید: دلیل غیبت خرید جدید پرسپولیس در مراسم معارفه؛ پای بیفوما وسط است!/ اختصاصی خبرورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *