سیاسی

پیام تبریک نخست وزیر عراق به مناسبت انتخاب پاپ جدید

نخست وزیر عراق، با انتشار پیامی، انتخاب پاپ لئو چهاردهم را به عنوان رهبر جدید کلیسای کاتولیک در رم و سراسر جهان تبریک گفت و برای او در انجام این مسئولیت خطیر آرزوی موفقیت کرد.

میدل ایست نیوز: «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق، با انتشار پیامی صمیمانه، برای پاپ لئو چهاردهم به عنوان پاپ جدید و رهبر کاتولیک های جهان در ترویج ارزش‌های انسانی و صلح جهانی آرزوی موفقیت کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، محمد شیاع السودانی، نخست وزیر، انتخاب پاپ «لئو چهاردهم»را به ریاست کلیسای کاتولیک در رم و جهان تبریک گفت.

السودانی با انتشار پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» تصریح کرد: انتخاب پاپ «لئو چهاردهم» را به ریاست کلیسای کاتولیک در رم و جهان تبریک می‌گوییم و از خداوند متعال می‌خواهیم که او را در انجام وظایف جدید و پرافتخارش یاری کند.

نخست وزیر عراق ابراز امیدواری کرد: پاپ جدید بتواند مسیر تلاش برای صلح جهانی و امنیت انسان را که واتیکان به عنوان خاستگاه خیر، محبت، آرامش و تقریب بین ادیان و ملت‌ها و ترویج ارزش‌های اخلاقی و انسانی ترسیم کرده است، در همه جا تداوم بخشد.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 3 =

دکمه بازگشت به بالا