بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

هوادار به گرگان می رود!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 11 اردیبهشت 1404 | 16:11

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: مالکان باشگاه هوادار تعهد داده اند، سال آینده، این باشگاه را به گرگان انتقال بدهند.

به گزارش خبرورزشی، حیدر آسیابی امروز در جمع خبرنگاران در خصوص حمایت از ورزش در استان گلستان اظهار کرد: در ورزش هم از تیم‌های مختلف حمایت کردیم و اگر این حمایت‌ها از تیم بسکتبال گرگان انجام نمی‌شد این تیم امسال در لیگ نبود.

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: گرگان پایتخت بسکتبال ایران است و طرفداران زیادی در این شهر دارد و با ورود دستگاه قضایی توانستیم این تیم را حفظ کنیم. در والیبال نیز از تیم‌های پاس گرگان و شهرداری گنبد نیز حمایت کردیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سرمایه‌گذار پروژه بازارموزه هفت شهر مالک باشگاه هوادار تهران است، برای سال بعد تعهد دادند با فراهم شدن زیرساخت‌ها این تیم را به گرگان انتقال دهند تا شهر گرگان در لیگ یک فوتبال تیمداری کند.

آسیابی عنوان کرد: با مدیرکل ورزش و جوانان استان تماس گرفتیم و صحبت کردیم؛ عملا شرایط تیمداری گرگان با حمایت قضایی فراهم است.

بیشتر بخوانید: تیم لیگ برتری تهرانی به شهرستان می رود؟

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *