دنیامالی: کاری کنیم تیم‌ها جریمه و بازی‌ها بدون تماشاگر برگزار نشود

تهران- ایرنا- وزیر ورزش و جوانان در خصوص نشست خود با اهالی فوتبال گفت: این نشست برای منتاسب‌سازی فضای ورزشگاه‌ها بود. باید اقداماتی انجام شود تا دیگر جریمه تیم‌ها و بازی‌های بدون تماشاگر تکرار نشود.

به گزارش ایرنا، احمد دنیامالی در حاشیه جلسه هیات دولت به خبرنگاران گفت: مذاکراتی با کشور عراق داشتیم و قرار است ما روابط بسیار خوبی در بخش ورزش با کشورهای همسایه داشته باشیم. ظرفیت‌های خیلی خوبی در برخی از رشته‌ها داریم و تعامل با کشورهای همسایه می‌تواند مثمرثمر باشد . اکنون نیز خیلی از اردوهای کشورهای همسایه در ایران برگزار می‌شود.

وی در خصوص جلسه با اهالی فوتبال در خصوص شرایط ورزشگاه‌ها اظهارداشت: این جلسه به معنای ناامیدی از اقدامات فدراسیون فوتبال نیست، بلکه ما نیز باید کمک کنیم تا شرایط بسیار خوبی را در ورزشگاه‌ها ایجاد کنیم. ما و دستگاه‌های دیگر نیز در این زمینه مسوول هستیم.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر اهمیت فضای ورزشگاه‌های کشور گفت: آنچه برای ما مهم تلقی می‌شود برگزاری مسابقات فوتبال در شرایط ایده‌آل است. هوادار باید تیم خود را در بهترین شرایط تشویق کند. می‌توانیم با یک کار جمعی شرایطی را ایجاد کنیم که دیگر شاهد جریمه تیم‌ها و برگزاری بازی‌های بدون تماشاگر نباشیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha