بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شلیک طلایی دمبله برای فتح لندن؛ چشم امید توپچی‌ها به پارک دو پرنس!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404 | 0:36

پاری‌سن‌ژرمن، تیم‌ آرتتا را از نفس انداخت.

به گزارش خبرورزشی، از دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، پاری‌سن‌ژرمن با یک گل آرسنال را در لندن شکست داد تا نیمی از راه صعود را در خانه حریف طی کند.

شاگردان انریکه در این بازی شروعی طوفانی داشتند و در دقیقه ۴، عثمان دمبله به زیبایی روی پاس کواراتسخلیا دروازه توپچی‌ها را باز کرد و نیمه اول نیز با همین نتیجه به پایان رسید.

در دقیقه ۴۷ مایکل مرینو کار را برای آرسنال به تساوی کشید اما این گل پس از بررسی توسط کمک داور ویدیویی به دلیل آفساید مردود اعلام شد.

در دقیقه ۷۰ بازی زننده تک گل پاری‌سن‌ژرمن به دلیل مصدومیت از زمین مسابقه خارج شد و جای خود را به بارکولا داد. همین اتفاق در سوی مقابل برای تیمبر در دقیقه ۸۳ افتاد تا بن وایت وارد زمین شود.

در این نبرد دوناروما با ۵ سیو برترین بازیکن تیمش بود و بارها ناجی دروازه میهمان شد تا پاری‌سن‌ژرمن این پیروزی شکننده را حفظ کند.

گفتنی است دیدار برگشت دو تیم چهارشنبه هفته آینده در ورزشگاه پارک دو پرنس برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: شروع طوفانی پاریسی‌ها در لندن؛ دمبله آرسنال را سورپرایز کرد!

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *