افزایش سقف تامین مالی جمعی برای بنگاه‌های کوچک

حجت‌اله صیدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری، افزایش سقف تامین مالی برای بنگاه‌های کوچک را از اقدامات سازمان بورس و اوراق بهادار برشمرد و گفت: پیش از این سقف تامین مالی برای بنگاه‌های کوچک ۲۵ میلیارد تومان بود که اکنون سقف آن افزایش یافته است.

به گزارش صدای بورس، حجت اله صیدی با بیان اینکه اعتبار بانکی و تشکیل سرمایه باید توزیع شود، افزود: وقتی به موتور محرک اقتصاد نگاه می‌کنیم بعضا تصور می‌شود، در بازار سرمایه تنها عملیات مالی انجام می‌شود در حالی که در اقتصاد ، بازار سرمایه موتور محرک عملیات فعالیت‌های اقتصادی و اشتغال و رونق تولید است. باید بین بازار سرمایه و پول نسبت مناسبی برای تمامی بنگاه ها وجود داشته باشد.

او با بیان اینکه در بازار سرمایه، عرضه‌های اولیه بنگاه‌های متوسط و کوچک در فرابورس شتاب داده شده است، تاکید کرد: تا کنون ۵ شرکت دانش‌بنیان در بازار سرمایه پذیرش شده و نزدیک ۲۵ تقاضای دیگر برای حضور این شرکت‌های در بورس داریم که از میان آنها برخی مجوزهای لازم را از معاونت علمی ریاست جمهوری دریافت کرده اند.

صیدی اضافه کرد: این بنگاه‌ها باید صورت های مالی قابل اتکا داشته باشند.

منبع:سنا

کد خبر 523361

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =