- درخواست بازنشستگان لشکری از مسئولان درباره فوق العاده خاص و بیمه تکمیلی / حقوقها کافی نیست
- دهکبندی خانوارها برای کالابرگ تغییر کرد؟
- واریز هزار میلیارد ریال به حساب فرهنگیان بازنشسته عضو صندوق ذخیره در سه ماهه نخست سال
- تاریخ شارژ کالابرگ مرحله سوم دهک چهارم تا نهم
- قیمت دلار، درهم، یورو و لیر در بازار آزاد امروز یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ + جدول
- قیمت طلای ۱۸ عیار، سکه و طلا امروز ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۴ + جدول
- آخرین وضعیت صدور فیش حقوقی تیر ماه بازنشستگان تامین اجتماعی
- کاظم نادرعلی درگذشت + علت
- زمان واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد/ در این سه تاریخ منتظر باشید!
واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی چه زمانی است؟
به گفته سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تاکنون ۵۵ میلیون نفر از این طرح استقبال کردهاند.
به گزارش تجارت نیوز، سیده مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در مورد آخرین وضعیت اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: تا دو روز گذشته، بیش از ۵۵ میلیون نفر از طرح کالابرگ الکترونیکی استقبال کرده و کالاهای مورد نیاز خود را خریداری کردهاند.
وی در مورد اجرای مرحله دوم کاربری الکترونیکی گفت: هنوز زمان آن مشخص نیست.
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی همچنین گفت: برای طرح مادران شیرده و مادرانی که کودک زیر دو سال دارند و فرزندان آنها زیر نمودار رشد قرار دارند و از دهکهای ۱ تا ۷ هستند، در یک مرحله مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان شارژ شده است.
خبرجدید: اعلام زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
دبیری این را هم گفت: در حال بازدید میدانی از مراحل اجرایی کالابرگ الکترونیکی هستیم و در حال حاضر در استان هرمزگان به سر میبریم.
وی در مورد بیشترین کالاهای مورد استقبال مردم در کالابرگ الکترونیکی، گفت: بیشترین کالای مورد تقاضای مردم حبوبات با ۲۳ درصد بوده، سپس برنج است، در مرحله بعدی گوشت قرمز ، مرغ و سپس روغن قرار داشته است.